Toggle Nav

Monthly Archives: April 2019

 1. Mix & Match

  Wil jij je eigen pyjama samen stellen?

  Iedere dag brengen we minimaal 8 uur door in onze nachtkleding. En vaak nog wel langer nu een pyjama een modieus item is geworden waarmee je ook overdag gezien mag worden. Trendy prints volgens de laatste mode en frisse kleuren zien we ieder seizoen weer terug. De saaie klassieke pyjama is definitief verleden tijd.

  Je kan ook je eigen loungeset samenstellen met Mix&Relax van Schiesser voor heren en Night2Day voor dames. Hierbij kies je je eigen shirt en broek of koop je ze gewoon los. Ideaal! Zo kun je eventueel ook twee verschillende maten aanschaffen.

  Night2Day

  Leuke dames nachtkleding die je net zo makkelijk overdag aantrekt. Dus ook als je op je vrije zondag even naar de supermarkt moet hoef je je niet om te kleden, wel zo makkelijk! Naast verschillende basisitems in donkerblauw, zijn er ook ieder seizoen leuke prints waar je volop mee kan combineren. Neem hier een kijkje

  Mix & Relax

  Schiesser heeft een uitgebreid combinatieprogramme voor heren. Leuke basic shirts in grijs of blauw die je kan combineren met de bijpassende broeken. Ga je voor een bermuda of liever een lange broek? De mogelijkheden zijn eindeloos! Verkrijgbaar in de maten 48 t/m 56. Stel jouw favoriete relax set hier samen.

  Lees verder »
 2. Mei Feestmaand

  Wist je dat we bijna 5 jaar open zijn?

  Op 24 mei is het alweer vijf jaar sinds onze (her)opening. Wat gaat de tijd toch snel! We doen ons werk nog iedere dag met plezier en zijn heel trots op ons lustrum. Reden voor een feestje!

  De hele maand mei maak je iedere week kans op een mooie prijs via onze Facebook pagina. Volg ons om op de hoogte te blijven. Daarnaast is er 24-25 mei een heus feestweekend. Iedere klant wint tijdens die twee dagen een prijs, meer informatie hierover volgt.

  Daarnaast staan we de hele maand stil bij verschillende hoogtepunten zoals de opening, bezoek aan de Mey fabriek, benoeming starter van de week etc. Ook de familiegeschiedenis krijgt de nodige aandacht. We zijn nog altijd op zoek naar foto’s van voormalige Sarneel Textiel winkels. Dus mocht je nog beeldmateriaal hebben, we ontvangen het graag.

  Dus hou 24-25 mei vrij in je agenda en kom gezellig bij ons langs. Er staat voor iedereen een hapje en drankje klaar. Proost!

  Lees verder »
 3. Spacer bh's

  Wat is precies spacer materiaal?

  Het klinkt misschien wat futuristisch ‘spacer’ materiaal. Dit is een nieuwe ontwikkeling binnen de lingerie. Steeds meer merken maken mooie bh’s van spacer. Maar wat is dit precies?

  Dit innovatieve materiaal is een dubbellaags schuim dat zeer licht draagt en ademend is. Er zitten kleine luchtkussentjes tussen de lagen. Het voelt dunner aan dan gewone voorgevormde cups en vormt zich naar het lichaam door de elasticiteit. Een spacer cup geeft een mooie ronde vorm en hoewel het ultralicht is geeft het voldoende steun. Ook ideaal voor vrouwen die normaal niet-voorgevormde bh’s dragen en eens iets nieuws willen proberen.

  Een spacer bh moet je zelf een keer ervaren. Deze modellen dragen als een T-shirt bh, ze tekenen niet af onder strakkere kleding door de gladde cups. Toch hoeft een bh van spacer niet saai te zijn, er zijn genoeg series die een dunne spacer cup combineren met kant voor een feminiene afwerking. Ook komen deze modellen van Mey en Felina ieder seizoen in nieuwe prachtige kleuren.

  Een van onze bestsellers is de  Joan Spacer bh van Mey. Dit model is gemaakt van ultrafijn, zijdemat glanzend spacer materiaal. Door de elasticiteit vormt het zich naar je lichaam en ben je zeker van een perfecte pasvorm. De ideale basic voor iedere dag!

  Lees verder »