Wist je dat wij ieder pakketje zelf inpakken?

 

Ieder pakketje pakken wij met liefde en veel plezier voor je in. Wij doen dit met grote zorg en proberen indien mogelijk voor een brievenbus verzending te kiezen, zodat je niet thuis hoeft te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. In december hebben we echter te maken met een topdrukte, met name bij PostNL.

Elke bestelling die bij ons binnen komt voor 16:00, versturen wij dezelfde dag nog. Wij hopen dan dat deze de dag erna bij je bezorgd wordt maar kunnen dat helaas niet garanderen. Bestel daarom tijdig je producten!

Nog wat extra informatie:

Verzendpakket

Veel van onze producten passen in een brievenbusdoosje. Het voordeel hiervan is dat je niet thuis hoeft te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Heb je meerdere artikelen besteld of bh’s. Dan verzenden wij in grotere pakketten. Deze kun je gemakkelijk volgen met de track & trace code die je van ons krijgt. Hiermee kan je precies zien hoe laat je pakket ongeveer afgeleverd gaat worden via PostNL.

Levertijd

Heb je voor 16:00 besteld en is je product op voorraad? Dan dragen wij je pakket dezelfde dag nog over aan PostNL.

Heb je besteld vóór 16:00 op:                  Dan wordt je pakket (waarschijnlijk) bezorgd op:

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

 

Hierbij zijn wij helaas afhankelijk van de postbezorgers, dus deze aflevermomenten zijn onder voorbehoud. Hou ook rekening met extra drukte rond de feestdagen.

Heb je besteld na 16:00 dan wordt je pakket de dag erna aan PostNL overgedragen.

Wat als ik niet thuis ben?

Indien je producten in een doos worden verstuurd die niet door de brievenbus past, kun je met de track & trace code je pakket volgen. Als je niet thuis bent wordt het pakket  bij de buren afgegeven. Indien dit niet mogelijk is wordt het pakket afgegeven op een PostNL locatie, je hebt dan twee weken om je pakket op te halen.

Ophalen in de winkel kan ook!

Ben je binnenkort in het centrum van Maastricht? Dan kan je ook je pakket ophalen in onze winkel Sarneel-Dessous. Deze ligt heel centraal vlakbij het vrijthof. Op deze manier ben je er zeker van dat je producten zijn gereserveerd. Ook kan je eventueel ter plekke passen en gebruik maken van ons persoonlijke advies.