Wat draag jij tijdens de feestdagen?

Kerstdagen, oudjaarsavond en nieuwjaarsborrels. December is altijd een drukke maand. Kadootjes uitpakken, uitgebreid tafelen en dansavonden. Redenen genoeg om eens flink uit te pakken! Niet alleen aan tafel maar ook in je garderobe. Bij Mooi Eronder laten we je graag bijzondere items voor het feestseizoen zien.

Mey heeft ieder jaar voor dames mooie tops met kant als blikvanger. Elea T-shirt in zwart met prachtig kant is daarbij onze absolute topper. Maar ook mooie Emotion hemdjes in bordeaux zorgen ervoor dat je in de spotlight staat met de feestdagen. Ideaal te combineren met een blazer en ook de rest van het jaar heerlijk om te dragen.

Oroblu heeft bijzondere feestitems in de collectie. Mooie panty’s die net dat beetje extra aan je outfit geven. Rond de feestdagen mag het wel extra bijzonder. Kies bijvoorbeeld voor een glitterpanty, zodat je er extra feestelijke uitziet. Iets te veel glitter? Dan is er nog altijd Riga, de bekende panty met de naad aan de achterkant. Maar deze keer met glimmers er in verwerkt voor net een spannende twist aan je look.

Ook onmisbaar tijdens de feestdagen: corrigerend en naadloos ondergoed. Bekijk hiervoor onze Ten Cate secrets collectie. Zo weet je zeker dat je feestoutfit goed uitkomt! De Secrets onderjurk is bijvoorbeeld naadloos afgewerkt zodat deze niet aftekent onder strakkere kleding. Door het powernet zit de jurk stevig en heeft deze een shape effect.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een mooi, liefdevol nieuwjaar! Meer lezen over onze speciale feestdagen collectie? Dat kan hier