Wist je dat HOM dit jaar 50 jaar bestaat?

In 1968 werd HOM opgericht door Charles Belpaume met als filosofie dat iedere man elegant ondergoed zou moeten kunnen dragen. Dit met innovaties waarbij stijl en comfort gecombineerd worden. HOM zorgde voor een revolutie in de ondermode industrie.

HOM ontwerpt enkel ondermode voor mannen, deze expertise zie je terug in de perfecte pasvorm en hoog draagcomfort. Naast ondergoed heeft HOM ook een uitgebreide keuze in zwemkleding en nachtmode. Altijd volgens de laatste mode trends. Want je modieus kleden hoeft echt niet te stoppen bij je bovenkleding.Een van de bijzondere innovaties van HOM is natuurlijk de HO1; Horizontal Opening #1. Deze collectie comfortabel ondergoed kenmerkt zich door de unieke horizontale gulp. Een groot succes sinds de lancering in 1997. Vandaag de dag is HOM het enige merk dat dit product maakt. Ervaar zelf het verschil!

Een andere revolutie was om ondergoed voor heren aantrekkelijker en bijzonderder te maken. Lingerie voor mannen werd ontwikkeld in 2002, wederom baanbrekend. Dit heeft zich ontwikkeld in de Temptation collectie. Een unieke lijn herenondergoed met een elegante touch. Doorzichtige stoffen, tweede huid effect: een luxe gevoel verzekerd. Daarnaast is HOM een compleet lifestyle merk dat ook homewear en sokken produceert. Dus van microslip tot comfortabele pyjama, bij HOM zit je altijd goed.

Inmiddels heeft HOM alweer 50 succesvolle jaren achter de rug. Reden voor een feestje dus!