Wist je al, dat wij op de lingeriebeurs zijn geweest?

Een van de leuke dingen aan zelfstandig ondernemer zijn is dat je verantwoordelijk bent voor alles in je (web)winkel. Inkoop is hierbij een belangrijk onderdeel. Om ieder seizoen te zorgen voor mooie, nieuwe producten in ons assortiment gaan we naar de lingeriebeurs.

Deze beurs is ieder halfjaar in Antwerpen, twee hallen vol met ondermode merken. Deze keer met als thema ‘liefde voor lingerie’. Eind juli hebben we hier inspiratie op gedaan voor de nieuwe lente/zomer collectie van 2019. Wij lopen altijd een seizoen voor. Soms wat tegenstrijdig aangezien de nieuwe herfstcollectie dan nog binnen moet komen. Gelukkig bleven we dankzij de tropische temperaturen wel in zomerse sferen.

In de nieuwe collecties zien we bij heren leuke prints (ananasjes!) terug bij verschillende merken. Donkerblauw blijft een geliefde basiskleur maar wordt gecombineerd met andere frissen kleuren. Bij de dames blijven pastelkleuren en zachte huidstinten trend, mede omdat deze praktisch zijn onder lichter gekleurde kleding. Toch zien we hier ook wat gewaagdere kleurcombinaties dit seizoen, zoals toffee gecombineerd met mint. Ook komen er weer prachtige kanten hemdjes van Mey. Inclusief een donkerblauwe top met kant op de rug, een absolute blikvanger.

Na een dagje vol onderbroeken eindigen we uiteraard met een ‘bolleke de koninck’ op het terras. Even alle nieuwe trends laten bezinken en eerst weer focussen op al het moois dat de komende weken binnen komt voor de herfst/winter collectie. Maar we weten nu al zeker dat 2019 een mooi voorjaar gaat krijgen!