Ken jij de drie lingerie regels al?

Mey heeft ‘de gouden lingerie regels’ opgesteld. Die nemen we maar al te graag met je door:

1. Vind je perfecte match
Er zijn veel verschillende soorten bh’s verkrijgbaar. Kies de bh die het beste bij je past. Het multiway model biedt een hoge flexibiliteit en een spacer bh zorgt voor een ultra licht draaggevoel. Deze keuze voor de perfecte match is net zo individueel als de draagster zelf.


2. Dress up to date
Waar heb je zin in vandaag? Kies je voor verleidelijk kant of juist voor een casual look? Het maakt niet uit want er is keuze genoeg. Ga voor een romantische look voor de Allegra of Leticia serie, deze zijn prachtig afgewerkt met kant. De full cup modellen zorgen voor een natuurlijk decolleté en bieden de hele dag maximale zekerheid.


3. Voel het verschil
Ondergoed van Mey wordt met veel liefde voor detail ontworpen. De hoogste standaarden worden nagestreefd voor mens en milieu in de eigen fabrieken in Europa. Mey maakt enkel gebruik van selecte stoffen en hecht veel belang aan de perfecte pasvorm. Je huid merkt het verschil!

En natuurlijk voorzien wij je graag van advies! Twijfel je aan je bh maat of model? Wij helpen je graag. Want een goed passende bh, geeft je een goed gevoel. De hele dag door! Bekijk onze lingeriecollectie hier