Wist je dat de nieuwe Mey collectie er is?

We kijken weer uit naar de lente. En hoewel het nog koud is buiten genieten wij binnen alvast van de nieuwe kleuren voor dit seizoen. De nieuwe Mey collectie wordt gelanceerd tijdens het Mey festival 14-15 februari. Kom je gezellig langs? Je maakt tevens kans op een goedgevulde goodiebag!

Mey Dames

De kleur korenblauw staat centraal in het voorjaar. Deze tint komt terug in de Emotion serie en bestseller Amorous bh. Ook hebben we meerdere mooie hemdjes met kant en wordt de collectie nog aangevuld met de kleuren pistache en lavendel. 

Nieuw is de second me serie natural, naadloze slips gemaakt van katoen!

Mey heren

Mooie grafische prints zien we terug bij de heren boxershorts. Kleuren als thyme, coral en yacht blue staan centraal. Uiteraard gemaakt van de beste materialen en met perfecte pasvorm.

Mag het wel iets opvallender? Kies dan voor de Mey Club lijn met een trendy print met zebra's of olifanten. 

 

Nieuwe website


In maart lanceren wij onze nieuwe website voor Mooi Eronder. Het is daarom nog niet mogelijk om de nieuwe collectie online te bestellen. Wel kun je op deze pagina een impressie krijgen van de nieuwe kleuren en prints.

Wil je een artikel reserveren of laten opsturen? Neem gerust contact met ons op via info@sarneeldessous.nl of 043-8522345

Graag tot ziens,
Jesse en Stephanie