Wist je dat de nieuwe Mey collectie eraan komt?

Na het grote succes van vorig jaar, trappen we opnieuw het seizoen af met het Mey festival. Dit jaar komt onze liefde voor het merk Mey mooi samen met valentijnsdag. Kom de nieuwe collectie voor dames en heren bewonderen op 14-15-16 februari en je maakt meteen kans op mooie prijzen, zoals een goodybag.

Dit seizoen staat bij dames de kleur cloud centraal. Deze mooie tint komt terug in de bestseller series Leticia en Emotion. Een andere mooie pasteltint is de kleur silky cream. Daarnaast hebben we onze geliefde vaste kleuren zoals bailey en toffee die perfect zijn voor het voorjaar. Mooie zachte tinten die handig zijn om te dragen onder lichtere kleding. Een echte eyecatcher is het hemdje Linea in de kleur night blue met prachtig kant op de rug.

Voor heren hebben we weer leuke prints in een zomersthema. Visjes en krabben komen terug bij zowel het ondergoed als de zwemkleding. In blauw met rode accenten en uiteraard een perfecte pasvorm. Echt de zomer in je bol? Kies dan de shorty met palmbomen en slippers in de print, zeker weten dat je hierbij een zomersgevoel krijg!

Nieuwsgierig geworden? De gehele collectie is natuurlijk ook online te bewonderen vanaf 14 februari. Vier valentijnsdag met ons mee met liefde voor de lingerie tijdens het Mey Festival.