Heb jij de nieuwe Mey collectie al gezien?

De nieuwe herfst/winter collectie staat in het teken van Pretty German. Geïnspireerd door Duitse schrijvers en dichters zien we mooie warme kleuren en bijzondere prints terug. Met kwaliteit en innovatie als speerpunt. Hiermee is het niet alleen Pretty German maar ook Pretty Mey.

“Willst du immer weiter schweifen? Sieh, das gute liegt so nah.”

“Do you wish to roam farther and farther? See the good that lies so near.”

– Von Goethe


Een highlight uit de damescollectie is de mooie serie Leticia in deep green. Een warme, donkergroene kleur die mooi uitkomt in deze luxe serie met bloemenkant. In de nachtmode zien we frisse bloemenprints terug in de Night2Day collectie. Hiermee stel je gemakkelijk je eigen loungeset samen.

Bij de herencollectie valt meteen de leuke fietsenprint op! Deze vrolijke boxershort uit de Mey Club serie zal bij iedereen een lach op het gezicht toveren. Binnen de nachtmode zien we de basiskleur yacht blue terugkomen gecombineerd met fris blauw en groen.

“Wer niemals träumt, verschläft sein schönstes leben.”

“Those who fail to dream let life’s beauty slip away.”

- Friedrich Rückert


Op 17-18 augustus zetten we de Mey collectie in het zonnetje in onze winkel in Maastricht. Tijdens dit Mey Festival presenteren we de nieuwe kleuren en prints onder het genot van een drankje en klein hapje. Kom gezellig langs en vier de nieuwe collectie met ons mee!