Welke maillot kan ik het beste dragen in de winter?

Als de temperatuur zakt en je toch graag die leuke rok of jurk wilt dragen wil je niet de hele dag rillen van de kou. Op zulke momenten is een warme panty of maillot de ideale oplossing.

We hebben het niet meer over kriebelige dikke maillots zoals vroeger maar heuse trend items! Mooie matte panty’s van 50 denier in verschillende modische kleuren zoals bordeaux of kobalt. Of juist echte blikvangers zoals panty’s met een leuke print. Voor de echte koude dagen (of koukleumen onder ons) hebben we warme maillots in handige basic kleuren van katoen of met wol in de collectie. Wil je jezelf eens echt verwennen? Kies dan voor de extra zachte Cheryl maillot met kasjmier.

Hoe zat het ook alweer met het aantal denier? De dikte van een panty wordt met denier uitgedrukt. Deze eenheid geeft de fijnheid van de garen aan en wordt afgekort met den. Een panty van 20 den is transparant en dun; een panty van 60 den is opaque en daarmee niet meer doorschijnend. Tijdens frissere dagen is een panty van 40 den of 60 den aan te raden.

Draag je een zwarte jurk met zwarte schoenen? Overweeg dan eens de mooie kleur singapour. Deze nearly black kleur is net wat 'zachter' en zorgt ervoor dat je outfit niet van top tot teen zwart is. Succes gegarandeerd! Ook verkrijgbaar in 40 of 60 denier.

Kortom, geen enkele reden om alleen maar broeken te dragen tijdens het koude winterweer. Je kunt juist met behulp van een mooie panty een fashion statement maken! Inspiratie nodig? Bekijk de gehele Oroblu collectie hier.