Ken jij het merk Rosa Faia al?

Wat zijn we blij met onze nieuwe aanwinst: Rosa Faia. Dit fijne bh merk (van Anita) staat voor modieuze lingerie. Bestseller Twin bestaat al ruim twintig jaar en blijft nog altijd populair. Deze topper komt dan ook nog geregeld in nieuwe kleuren zoals prachtig dieprood. Ook hebben we de Twin bh zonder beugel. Heel comfortabel en verkrijgbaar in meerdere kleuren!

Maar het merk is ook innovatief en komt telkens met nieuwe lijnen. Zoals de Mila voorgevormde beugel bh. Een moderne vrouwelijke look met grafische print in de kleur Storm Grey. De versierde schouderbandjes maken het helemaal af.

Het succes van de spacerbh’s ontbreekt natuurlijk ook niet. Selma is een echte blikvanger met uitstekende pasvorm. Deze bh draagt licht en luchtig dankzij het speciale spacermateriaal en tekent niet af onder strakkere kleding. Nu bij ons verkrijgbaar in zwart en modekleur Patriot Blue!

Rosa Faia dankt haar naam aan de volgorde van klinkers in Portugese vrouwennamen. Het merk is trendy en hoort bij familiebedrijf ANITA. Zij maken al meer dan 130 jaar lingerie en kennen de wensen van vrouwen dus als geen ander.

Ontdek onze selectie Rosa Faia en Anita bh’s hier.