vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

1 juli 2024

Aubade voor heren

Aubade for men

Of eigenlijk kunnen we beter schrijven: Aubade pour homme. Want Aubade is natuurlijk een Frans merk. Bekend om de high end luxe dames lingerie. En vanaf nu ook voor mannen verkrijgbaar bij ondergoedwinkel Mooi Eronder!

Aubade heren ondergoed

Speciaal ontworpen voor mannen die graag comfortabel, stijlvol en sexy zijn. Met patronen geïnspireerd op de allernieuwste trends. Extra leuk sommige zijn ook terug te vinden in de damescollecties. Aubade voor mannen heeft tijdloze boxers voorzien van grafische, leuke en klassieke prints die een door en door avontuurlijk gevoel geven. Uiteraard met een perfecte pasvorm. Aubade heren ondergoed is gemaakt van stretchstoffen en voorzien van zachte taillebanden, versterkte inzetstukken bij het kruis en gevoerd aan de voorkant.

Verleidelijke onderkleding voor mannen

Op zoek naar sexy ondergoed voor heren? Aubade heeft het allemaal! Verleidelijke boxershorts met transparant effect voor een bijzondere look. Gemaakt van GOTS® gecertificeerd biologisch katoen-elastaan in een verleidelijke capsulecollectie van 4 stijlen, waaronder de nieuwe “Wild” in kant. Of kies voor dezelfde stijl als in de dames lingerie met Boite à Désir maar dan als elegante boxershort. Uiteraard zonder het draagcomfort uit het oog te verliezen. Ga voor iets unieks met Aubade heren boxershorts.

Over Aubade bij Mooi Eronder

Aubade is een Frans lingeriemerk dat al prachtige onderkleding ontwerpt en produceert sinds 1958. Verleidelijk, sexy maar draagbaar en comfortabel. Aubade combineert de laatste trends in mode en van de catwalk in lingerie. Want ook onder je kleding mag je er prachtig uit zien en je zelfverzekerd voelen! Aubade heren ondergoed hebben we online bij Mooi Eronder. En je vindt onze collectie in onze winkel Sarneel-Dessous in het centrum van Maastricht.

 

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »