vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

26 oktober 2024

Nieuwe kleuren SoftStretch

SoftStretch nieuwe musthaves

Werkt dat echt? Slips in één maat? Natuurlijk, wij waren ook een beetje sceptisch. Maar inmiddels zijn wij, even vele van onze klanten, fan! We zijn dan ook maar wat blij met de nieuwe kleurtoevoegingen. De musthaves van het nieuwe seizoen zijn sepia, jeansblauw, verte empire en natuurlijk de python print.

One Size slips high waist

Chantelle Soft Stretch slips in de seizoenskleuren sepia, jeansblauw, verte empire en python print  zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar. Deze naadloze one size slips dragen als een tweede huid. Of je nu XS of XL hebt, deze slip draagt zeer comfortabel en zit de hele dag perfect! Deze onzichtbare shorty van Chantelle tekent niet af onder je kleding en is gemaakt van zacht micro materiaal (80% polyamide, 20% elastaan) met een katoenen kruisje. Welke kleur is jouw favoriet? Wacht niet te lang want op=op. Ontdek je favoriete basic dames ondergoed bij Mooi Eronder. 

Padded top

Deze bustier zonder beugel uit de SoftStretch serie heeft voorgevormde cups, bredere schouderbandjes en een V-hals. De maatvoering is gemakkelijk: er zijn drie maten XS/S, M/L en XL/XXL. Hierbij adviseren we bij twijfel of je gebruikelijke bovenkleding maat aan te houden. Zeer comfortabele padded top die niet aftekent onder je kleding dankzij de naadloze afwerking. Goed om te weten: de padding kun je er niet uithalen en je trekt deze bustier aan over je hoofd.De tijdelijke kleuren sepia en python zijn een van de eyecatchers uit de nieuwste collectie.

One size hemd

Draag je graag een hemd? Dan mag je de comfortabele dames hemden uit de Soft Stretch serie van Chantelle niet missen. Dit naadloze hemdje komt in 1 maat. Of je nu XS of XL hebt, deze top met brede banden zit perfect! Gemaakt van zacht micro-materiaal (80% polyamide, 20% elastaan) met gelijmde naden en draagt als een tweede huid. Dit komt door het zachte elastische materiaal, dat mooi in model blijft. Ook na vele wasbeurten. De kleur sepia is slechts tijdelijk verkrijgbaar, maak je set compleet met de bijpassende top of tailleslip.

Chantelle SoftStretch

Sinds de lancering is Soft Stretch een groot succes, ook bij ondergoedwinkel Mooi Eronder. Daarom hebben we in rap tempo ons assortiment uitgebreid met hipsters, tailleslips, bustiers en hemden. Hier komen binnenkort ook nog naadloze strings bij. Naast alle basiskleuren zoals offwhite, zwart, beige, zacht roze en rood, hebben we ook tijdelijke trendy seizoenskleuren die je zeker niet mag missen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust en neem contact met ons op, Jesse en Stephanie helpen je graag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »