vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

30 september 2024

Retro festival

Op nachtmode reis met Charlie Choe

Ga met ons mee op een reis door de tijd! Welkom bij Charlie Choe's Retro Festival. Waar elk item een verhaal ​​vertelt en elke print de groove en ritme van het retrotijdperk weerspiegelt. Deze collectie is een viering van de vrijgevochten, zorgeloze sfeer van een tijdperk van muziek en cultuur en onvergetelijke mode. Je ontdekt het bij Mooi Eronder!

Dames pyjama's

Comfortabele pyjama's met een trendy look en kenmerkende brede gestreepte boorden en satijnen strik. Zo herken je een echte Charlie Choe pyjama! Deze collectie zit boordevol kleur en retro prints. Nieuw zijn de doorknoop pyjama's in velours in zwart of bordeaux rood. Charlie Choe nachtkleding tovert altijd een glimlach op je gezicht (zelfs als je slaapt ;))

Dames nachthemden

Op zoek naar een leuk dames slaapshirt? De nieuwe collectie van Charlie Choe vol retro invloeden is trendy en comfortabel tegelijk. Gemaakt van zachte stretch katoen met vrolijke print. Voor een comfy fit kies je voor het ruimvallende big shirt. Ook is er een handig doorknoop nachthemd met knopen van boven tot onder. Je look maak je helemaal af met de bijpassende badjas!

Charlie Choe bij Mooi Eronder

Al jaren zijn wij fan van het Nederlandse nachtmode merk Charlie Choe. Ze noemen zichzelf 'The tailor of happiness' en daar zijn wij het helemaal mee eens. Ieder half jaar kom er een nieuwe vrolijke collectie met een trendy thema. Betaalbare nachtkleding waarmee je heerlijk kunt slapen. Ontdek het ruime aanbod in dames nachtkleding bij Mooi Eronder. Gratis verzending vanaf €59 en met zorg verpakt (altijd met een kleine verrassing!). Wacht niet te lang want bij de Charlie Choe collectie geldt op=op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »