vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

9 september 2024

Secrets in nieuwe musthave kleuren

Secrets Ten Cate

Geen groot geheim meer inmiddels. Ons bestseller naadloos ondergoed van Ten Cate kent inmiddels vele fans. Daarom zijn we extra blij met de nieuwe kleuren die binnen zijn gekomen. Mauve, antraciet en soft green zijn dé musthave tinten voor het nieuwe seizoen. En uiteraard is er ook een trendy zebra print voor de fashionista's.

De nieuwe kleuren

Voor het nieuwe seizoen hebben we weer prachtige tijdelijke seizoenskleuren. De tint mauve laat zich het best omschrijven als een combinatie van paars, roze en grijs. Het is ook iets subtieler dan paars of roze, dit komt door de grijze ondertoon. De tint antraciet, dit is een vorm van steenkool en daar is deze kleur naar vernoemd, is eigenlijk heel donker grijs, tegen het zwart aan. De kleur soft green is een warme donkergroene tint. En de print zebra spreekt voor zich en heeft zebra achtige strepen die perfect passen bij de andere modekleuren.

Voordelen Ten Cate naadloos ondergoed

  • Onzichtbaar door de gelijmde naden 
  • Kruipt niet omhoog dankzij de speciale flock-afwerking 
  • Het materiaal van polyester blend is ademend en vocht regulerend 
  • Vormvast, kleurvast en kreukherstellend

'Ultiem vrouwelijk maar zonder getut'

Ten Cate secrets is perfect naadloze ondergoed in vele mooie modellen en kleuren. Het blijft de hele dag goed zitten en de stof voelt soepel aan. Voor elk figuur en elk gewenst moment is er een passend Secrets artikel. Of je nu liever een lagere onderbroek draagt of juist een slip tot aan je navel. Er is voor ieder wat wils. Ook in de kleuren is de keuze reuze. Je set maak je uiteraard compleet met de bijpassende hemden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »