vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

7 oktober 2024

Swimcollectie najaar

RosaFaia badmode najaarscollectie

Ga je nog op vakantie? Of ben je op zoek naar een nieuwe bikini of badpak? We have got you covered! Want wij hebben onze collectie zwemkleding voor dames aangevuld met nieuwe musthave items.

Badpak Michelle

Anita badpak in zwart of oceaan blauw een perfecte pasvorm met "slimming effect". De flatterende plooitjes en wikkellook aan de voorkant zorgen voor een slank figuur en comfortabele pasvorm. Badpak met een hartvormige hals, die het decolleté volledig tot zijn recht laat komen. Het badpak is dankzij softcups, functionele voering en verstelbare schouderbandjes super comfortabel.

Badpak Elouise

Met dit Anita badpak met rits Elouise geniet je van een frisse duik in het water of van flaneren in de zon. Stijlvol en met perfecte pasvorm. Een terugkerend model badpak bij Anita, met handige rits die open kan! Elouise badpak komt nu met een modieuze print met grote witte tropische bloemen. Dit Anita badpak heeft gevoerde cups zonder beugels, lage rug uitsnijding en is gemaakt van hoogwaardig materiaal (polyamide en elastaan). Een sportieve look met modieuze touch dankzij de prachtige print beach blossom in ocean blue. Ook verkrijgbaar in effen zwart.

Bikini oceaan blauw

Ocean blue is de trendkleur, een opvallende helderblauwe tint die je doet denken aan de oceaan. De bikinitop Smilla heeft een comfortabele pasvorm en optimale steun. De bikini slip Ive heeft een comfortabele pasvorm en handige koordjes aan de zijkant. Model tot op de heupen, dankzij de plooitjes aan de zijkant kun je de hoogte van de beenopening aanpassen aan jouw figuur. Je look maak je compleet met de bijpassende beachdress van Anita RosaFaia. Perfect voor een dagje aan de strand of om gemakkelijk te dragen in je vrije tijd. De jurk heeft een korte, soepel vallende snit met een V-halslijn en volants aan de zoom en een losse oversized snit.

Bikini simple art

Een perfecte pasvorm en trendy stippen print maken bikini top Luna geschikt voor zonnige dagen aan de zee. De tijdloze zwarte ondergrond met speelse witte stippen maken deze top gemakkelijk te combineren. De bikinitop Luna uit de nieuwste Anita Rosa Faia collectie heeft een comfortabele pasvorm en optimale steun. Maak je look compleet met het bikini broekje met hooggesneden design en een high leg beenuitsnijding maar toch voldoende bedekking. En uiteraard maakt de Anita accessoires voor op het strand: Tuniek Simple Art Manihi met V-hals en zakken je look helemaal af!

Badkleding bij Mooi Eronder Maastricht

Jesse en Stephanie staan altijd voor je klaar om je te helpen met het vinden van het perfecte ondergoed. Wij bieden je een persoonlijke service, net zoals in onze winkel in het centrum van Maastricht maar dan online. Schroom niet om contact met ons op te nemen indien je vragen hebt. Wij zijn telefonisch bereikbaar maar je kunt ons ook een berichtje sturen via whatsapp of per mail. Bestel je bij ons voor 16:00 dan wordt je order dezelfde dag nog overgedragen aan de pakketbezorger. Ook pakken wij je bestelling met zorg in (waar mogelijk per brievenbuspost), net een cadeautje voor jezelf!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »