Toggle Nav

Retour informatie

Het kan natuurlijk zijn dat onze producten niet aan de verwachting voldoen. Misschien is het te groot of te klein. Het kan zijn dat de kleur net niet helemaal naar wens is. Uiteraard is het retourneren van je bestelling geen probleem.

14 dagen bedenktijd

Je hebt het recht je bestelling bij Mooi Eronder tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Wij betalen dan zo snel mogelijk je aankoopbedrag en eventueel betaalde verzendkosten terug.

Retourformulier

Bij je bestelling zit een retourformulier. Hierop staat alle retourinformatie nogmaals uitgelegd. Vul het formulier zo compleet mogelijk in. Met deze informatie kunnen wij onze service verbeteren. En vergeet het formulier niet toe te voegen aan je retourpakket.

Retourkosten

Hou je rekening met de kosten die je moet betalen om het pakketje weer terug bij onze winkel te krijgen? Deze zullen vanuit Nederland maximaal € 6,95 zijn. Vaak passen onze producten in een brievenbusdoosje. De kosten voor verzending zijn in dat geval maximaal € 3,95. Wij adviseren dan ook om de verzendverpakking te bewaren, zo kun je gemakkelijk de artikelen terug sturen.

Hygiëne

Wij hopen vervolgens andere mensen wel nog blij te maken met de artikelen. Wij kunnen daarom helaas geen gedragen, gewassen of beschadigde goederen terugnemen. Het allerliefst zien we de producten in de originele verpakking met de originele labels terug. Sommige producten hebben wij vanuit hygiënisch oogpunt verzegeld met een zwarte sticker. Deze nemen wij uiteraard ook gewoon retour mits de zegel nog in tact is.

Ontvangst

Zodra wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, stellen we je hier van op de hoogte per email. De risico’s voor terugzenden zijn tot aan ontvangst voor jou. Bewaar dan ook voor de zekerheid je afgiftebewijs van retourzending. Vanuit Mooi Eronder krijg je na het goedkeuren van je retour (dus geen gedragen, gewassen of beschadigde producten) zo snel mogelijk je aankoopbedrag en eventueel betaalde verzendkosten terug.

Nieuwe bestelling

Wil je graag hetzelfde product in een andere maat? Dan adviseren we om een nieuwe bestelling te plaatsen. Dit kan gemakkelijk in onze webwinkel en bij een totaalbedrag boven de €40 verzenden wij bovendien gratis!

Terug brengen in de winkel

Mocht je in de buurt van Maastricht zijn? Je kan je weborder ook gemakkelijk retourneren bij onze winkel Sarneel-Dessous in de Platielstraat (vlakbij het Vrijthof). Onze verkoopsters helpen je graag met het zoeken naar een passend alternatief.

Retouradres

Je kan je retourpakket versturen naar:

Mooi Eronder

Platielstraat 8

6211 GV Maastricht

Nog vragen?

Kijk of je vraag al eerder gesteld is bij het kopje ‘veelgestelde vragen’. Je mag ons ook altijd mailen met je vraag: info@mooieronder.nl.

Bellen kan ook tijdens winkel openingstijden op nummer 043-8522345.

Maandag                         13:00-18:00

Dinsdag- Vrijdag             10:00-18:00

Zaterdag                          10:00-17:00