Toggle Nav

Over Sarneel-Dessous

Sarneel-Dessous is een ondermode speciaalzaak in het centrum van Maastricht. Sinds 1983 zijn wij te vinden in de Platielstraat (vlakbij het vrijthof) in een mooi, historisch pand. Bij Sarneel-Dessous vind je enkel de beste ondergoed merken zoals Mey, Schiesser, Ten Cate, Felina en HOM. Mocht je een keer in de buurt zijn, kom gerust binnen!

Over ons

Stephanie Sarneel en Jesse Léger zijn de drijvende kracht achter Sarneel-Dessous. Na het afronden van hun studie in Utrecht besloten zij een nieuwe weg in te slaan richting ondernemerschap. Het lag al snel voor de hand dat zij verder wilden in de ondermode en de winkel Sarneel-Dessous wilden heropenen in Maastricht. Stephanie is gediplomeerd lingerie stylist en adviseert je graag bij het uitzoeken van een perfect passende bh. Ook Jesse is veel in de winkel te vinden en weet alles over onze herencollectie. Wij streven erna je zo goed mogelijk van dienst te zijn en je bent daarom bij ons zeker van de beste service en een eerlijk advies.

 

Opening Sarneel-Dessous 2014

Jesse en Stephanie tijdens de heropening in 2014

Mooieronder.nl

Naast de winkel is er sinds 2018 ook de uitgebreide webwinkel onder de naam Mooi Eronder. Op deze website kun je een groot deel van onze collectie vinden en gemakkelijk online bestellen. Wij zorgen er dan voor dat je favoriete artikelen zo snel mogelijk bij je bezorgd worden. Uiteraard met dezelfde service en advies zoals je van ons gewend bent. Lees hier meer over mooieronder.nl en de voordelen van bij ons bestellen.

Drie generaties Sarneel Textiel

De naam Sarneel is al jaren verbonden met textiel en met de stad Maastricht. In 1937 werd ‘Manufacturenhandel Sarneel-Hamers’ opgericht door Hubert Sarneel en Wies Hamers. In deze winkel aan de Meester Ulrichweg konden klanten terecht voor allerhande textiel. In de jaren zeventig veranderde de naam in ‘Textielmode Sarneel’ en kwam er een tweede filiaal bij in de Einsteinstraat. Uiteindelijk wijzigde de koers en kwam er een specialisatie in de ondermode. Zodoende werd ‘Sarneel-Dessous’ geopend in 1983 in de Platielstraat door Theo Sarneel en Marij Geelen, de tweede generatie. Bekende merken als Mey, Schiesser en HOM vormden de veelzijdige collectie aan ondermode. Inmiddels heeft de derde generatie, Stephanie Sarneel en Jesse Léger, Sarneel-Dessous nieuw leven ingeblazen en is de ondermode speciaalzaak sinds 2014 weer te vinden in het centrum van Maastricht.

 

Sarneel-Dessous vroeger

De winkel eind jaren 90

 

Openingstijden

Maandag 13:00-17:00
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag  10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00

 

Adres

Platielstraat 8

6211 GV Maastricht

043-8522345

 

Meer over Sarneel-Dessous

www.sarneeldessous.nl